Vælg en god løbejakke til dine løbeture. Med det rette valg af træningsjakke kan du bedre holde dig varm på dine ture, hvad enten du går eller løber. Her finder du selvlysende jakker til de mørke aftener eller morgener samt med eller uden Pro-Dry og stretch.

MEST POPULÆRE I KATEGORI
GetTopSellingInCategory
Sort
Pris
549,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Koksgrå
Pris
549,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Sort
Pris
599,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
SENEST SETE PRODUKTER

GetCookieHistory

 

Det er blevet en nationalsport at løbe. De fleste danskere nyder at løbe en tur, og de fleste danskere løber tit en tur. Og hvis du løber meget, kan det være, at du skal overveje, hvilken jakke du har på imens. En god løbejakke beskytter mod vind og vejr og sikrer en behagelig løbetur. En god løbejakke skal være funktionel og ikke så meget andet. Den skal kunne bruges til at løbetræne eller dyrke fitness. En god løbetur betyder komfort, og det er særdeles ukomfortabelt at løbe i en dårlig jakke, som man ikke kan ånde igennem. Den sved og varme, man producerer, når man løber, skal man kunne komme af med igen. Men det er mange, der er af den overbevisning, at man løber bedre, hvis man har det godt med det tøj, man har på.

Løbejakker findes i alle tænkelige afskygninger, og det er egentligt smag og behag, hvilken løbejakken den enkelte foretrækker. Nogle vil helst have en tæt, figursyet løbejakke, andre lægger omvendt mere vægt på, at jakken er let og åndbar. De fleste løbejakker er fremstillet i let stof som tyndt bomuld, polyester eller nylon, der gør løbeoplevelsen mere behagelig og let. Mange løbere eller fitnessudøvere foretrækker at dyrke motion i tøj, der er så let som muligt, og her kan en løbejakke af nylon være at foretrække. Det er selvfølgelige også afhængigt af vind og vejr og sæson i det hele taget. Hvis du skal løbe på en kold og blæsende vinterdag, er det klart, at det vil være at foretrække en løbe, der har en membran. Altså et lag, der kan beskytte dig mod især vind men måske også vejr. Den slags løbejakker har også sine mere negative sider, da det bliver sværere at ånde en jakke, der har en vindtæt membran. I så fald skal sørge for at købe en løbejakke, der har andre ventilationskanaler end selve stoffet, det kan være, at den er skabt af en andet slags stof for eksempel under armene, så du lettere kan komme af med sved de områder, hvor du sveder mest.

En god løbejakke i det rigtige stof kan være alfa og omega for en god løbeoplevelse, for selvom nogle sværger til sweatshirt, når de skal dyrke motion, foretrækker mange, at stoffet er lettere og nemmere at ånde igennem. Det giver en følelse af, at man ikke begrænser kroppen naturlige respiration, at man dyrke motion med åndbart motions tøj og jakke. En løbejakke er naturligvis – og på trods af navnet – ikke udelukkende forbeholdt løbere, man kan også dyrke andet motion i en løbejakke. Den behøver heller ikke at være begrænset til udendørsbrug, mange bruger også en løbe- eller træningsjakke, når de er i fitnesscentret for at få kroppen var og op i omdrejninger fra starten af en træningssession.