Løbetrøjer til mænd finder du her hos ARKURI.dk. Det er vigtigt at du sørger for, at du ikke bliver for kold, når du løber på en kold efterårsdag eller vinterdag. Når du starter med at løbe og hvis din krop er for kold, vil risikoen for skader være større. I mange tilfælde, vil det at bære en løbetrøje være nok til at holde dig varm.

En løbetrøje i et åndbart materiale med stretch sikrer optimal komfort under løbeturen eller til træning. Løbe- og fitnesstrøjer har ofte et tyndere mesh-stof under ærmerne for ekstra ventilation og for at sikre, at bevægelsen kan ske let og gnidningsfrit. Løbetrøjer til udendørsbrug fremstilles ofte i farver, der kan reflektere lys fra gadelygter og forlygter på en bil, så du kan løbe om aftenen uden af bekymre dig om at huske reflekser. For ekstra ventilation er løbetrøjer ofte udstyret med en lynlås i halsen, så du selv kan justere ventilationen til overkroppen.

En løbetrøje til mænd adskiller sig fra en løbe T-shirt ved at ære tykkere og den er med lange ærmer. Her finder du mærker som det canadiske outdoor mærke Stormtech og det danske mærke NYXX.

MEST POPULÆRE I KATEGORI
GetTopSellingInCategory
Koksgrå
Pris
599,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
Kornblå
Pris
599,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
Grøn
Pris
599,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
SENEST SETE PRODUKTER

GetCookieHistory