Med en softshell-jakke til damer kan du lynhurtigt give din garderobe en funktionel og moderne opdatering. Søger du en jakke, som kan holde dig varm og tør i al slags vejr, så led ikke længere. Bestil din softshell-jakke fra ARKURI.dk nu, og glæd dig til at tage den på om kun få dage. 

MEST POPULÆRE I KATEGORI
GetTopSellingInCategory
Navy blå
Pris
499,00 DKK
Lager: På lager
Sort
Pris
1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
Sort
Pris
1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
Sort
Pris
1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
Sort
Pris
1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-7 dag(e)
Sort
Pris
699,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
Navy blå
Pris
699,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
Lilla
Pris
699,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
SENEST SETE PRODUKTER

GetCookieHistory

Derfor skal du vælge en softshell-jakke til damer

  • Flot og funktionel på én og samme tid
  • Fås i et udvalg af fine farver og design
  • Altid perfekt til danske vejrforhold

”Softshell” kan på dansk oversættes til ”blød skal”. Og det kan måske forekomme lidt underligt, at en jakke på én gang kan være blød og være ligesom en skal. Ikke desto mindre er det netop, hvad en softshell-jakke er.

Materialet er dejligt blødt og behageligt, og dermed er den gode komfort sat i højsædet. Trods det bløde materiale er jakken dog stadig solid som en skal, og derfor kan den effektivt beskytte mod vind og kulde. Jakken kan tilmed holde dig tør under mindre byger, og dermed er du sikret et behageligt kropsklima, uanset hvilket vejr der skulle møde dig.

Til den sporty kvinde

Er du til fart over feltet og hader du at sidde stille alt for lang tid af gangen? Så bør du anskaffe dig en jakke, der på perfekt vis understøtter din aktive livsstil. Og netop sådan en jakke får du med en softshell.

Her er jakken, du kan bruge, når du skal ud at vandre i naturen, når du skal fræse rundt på din mountainbike, eller når du skal gøre skiløjpen usikker. Den bløde kvalitet sørger nemlig for ideel bevægelsesfrihed, så du uhindret kan kaste dig ud i alskens fysiske aktiviteter. 

En softshell-jakke kan godt holde mindre mængder af regn og sne ude, men ikke alle modeller er ligeså vandtætte som en regnjakke. Det betyder til gengæld, at jakken har en høj åndbarhed. Hvis du skulle få lidt sved på panden, er det altså intet problem.

Softshell-jakker til kvinder hos ARKURI.dk

Hos ARKURI.dk har vi et stort udvalg af softshell-jakker til damer, der kan lide et højt aktivitetsniveau. Der er både modeller til hverdagsbrug og modeller, der er skabt til ekstreme vejrforhold. Ligeledes har vi vandtætte softshell-jakker til kvinder. Fælles for alle vores softshells er, at de understøtter din aktive livsstil og samtidig giver dig et sporty og moderne look.

Du kan vælge mellem jakker med og uden hætte og med enten tætsiddende eller lidt løsere pasformer. Jakkerne findes endvidere i et væld af fine farver – fra friske pangfarver til de mere diskrete basisnuancer.

Rul op på siden her, og gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre og billige softshell-jakker. Når du har fundet lige præcis den jakke, du ikke kan leve uden, kan du glæde dig over at det kun vil tage dig tre hurtige klik at få handlen i hus. Så nemt er det at shoppe hos ARKURI.dk!